Integritetspolicy Kreera

GDPR
GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som träder i kraft 25 maj 2018. Den nya förordningen ersätter PUL (Personuppgiftslagen). Nedan följer information om hur vi behandlar personuppgifter, cookies, säkerhet med mera.

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER
Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna hantera dina förfrågningar. Personuppgifterna används också för att kunna kontakta dig för att kommunicera erbjudanden och viktig information som gäller våra kunders hemsidor.

Vi hanterar följande personuppgifter

1. Namn, adress, telefonnummer, e-postadress
2. Kommunikation mellan dig och Kreera

Hur länge sparar vi dina uppgifter

Vi spar dina uppgifter så länge vårt samarbete pågår. Du kan när som helst välja att avsluta samarbetet, och då raderar vi era personuppgifter.

COOKIES
På vår hemsida använder vi oss av cookies. En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Vår sida använder cookies för att skilja på om sidans besökare är nya eller återkommande. Cookies är inte skadlig programvara och kan inte komma åt eller ändra någon annan data på din dator. De flesta webbläsare är från början inställda på att acceptera cookies. Det går att blockera cookies, antingen alla eller bara från specifika webbplatser.

GOOGLE
Google Analytics får vi möjlighet att se hur besökarna använder vår hemsida. Vi kan exempelvis se vilka sidor som är mest besökta, vilka enheter våra besökare använder, vilken browser besökaren använder, och på så sätt kunna anpassa våra sidor. Vi kan även använda informationen vid felsökningar. Vi kan se när något slutat att fungera, vilket datum det hände, och på så sätt kan vi få information som hjälper oss i felsökningen. Vi använder informationen för att kunna följa statistik och utveckla inte bara vår egen hemsida, utan även våra kunders. Informationen kan inte spåras tillbaka till individer.

Google AdWords kan vi genom kod därifrån se vilka sidor som ledde till klick. Informationen kan inte spåras tillbaka till individer.

Läs mer om hur Google använder olika cookies

Läs mer om hur Google Analytics använder insamlad data

DINA RÄTTIGHETER
Du har rätt att avböja marknadsföringsmaterial från Kreera och kan göra så genom att kontakta oss.

KONTAKTA OSS
Om du har frågor om detta kontakta oss på info@kreera.com